language:  IT | EN | DE | FR | NL
Hotel, Camping en Appartementen aan het Comomeer
windsurf Horse riding Kitesurf Mountain bike Sailing

Activiteiten

Discover what the area can offer to help you spend an unforgettable holiday.


Water Sport

Vooral L’alto Lario, het noorden van het Comomeer, is een optimaal gebied om te zeilen. Van maart tot oktober wordt u vergezeld door de “Breva”, de typische thermische bries van het Comomeer, waardoor zeilen en Windsurf en de nieuwe extremere sporten zoals Kitesurf gegarandeerd plezier en succes opleveren. ’s Morgens en ’s avonds, als het water van het meer wat kalmer is, kunt u hier waterskiën en kano-varen

Ground Sport

Deze omgeving is uitermate geschikt voor het practiseren van alpinisme, trekking en mountain bike. De rust van de eeuwen-oude bossen samen met de mooie bertoppen en de bergmeren, bieden een unieke landschap. Er zijn verschillende maneges in de omgeving en kunt u onder begeleiding van een gids tochten te paard maken in het natuur-reservaat “Pian di Spagna”.

Free time

Het Comomeer heeft een rijk verleden aan kunst en cultuur: van de schoonheid van eeuwenoude rustieke plaatsjes tot de Romaanse bouwstijl die u in Lombardije aantreft, van het natuurschoon en de rust der valleien tot de fresco’s van de vijftiende en zestiende eeuw, van de luxe negentiende-eeuwse villa’s tot de Barok-kerken en paleizen. Deze omgeving biedt vermaak en verrijking naar ieders behoefte en smaak... Het hele jaar door worden er rondom het Comomeer folkloristische manifestaties georganiseerd zoals: markten, gastronomische feesten, dorpsfeesten, sport-evenementen etc.

...hier heeft u geen tijd om u zich te vervelen.
Huur een motorboot zonder vaarbewijs


Discover the extraordinary beauties of Lake Como from the lake: only 100 meters away from the camping Le Vele you can rent a boat without license or rent a boat with a driver who will introduce you to the most beautiful parts of Lake Como.

Request information at receptionWassersportcenter Domaso


Direct aan het strand in Domaso, het Wassersportcenter Windsurf Domaso biedt cursussen voor alle behoeften en verhuur van apparatuur. Ook heeft catamarans K1 / K2 / K3 voor cursussen of te huur.

http://www.wsc-domaso.comLigplaatsen en boeien in Domaso


Nautica Domaso heeft een moderne loods waar Boten en trailers gestalt kunnen worden. Ook is er een werkplaats voor het onderhoud van motorboten en een takelbrug van 8 ton om boten in en uit het meer te tillen.
Tevens biedt Nautica Domaso vele services voor zeilboten. Van een ligplaats op de kade (ook met mast), tot het onderhoud van zeilboten van polyester, het uitvoeren van anti-fouling behandelingen tot het uitrusten van nieuwe zeilboten.
Daarnaast beschikt Nautica Domaso over een kleine Jachthaven, met diverse ligplaatsen voor Uw boot.

www.nauticadomaso.itRESORT LE VELE SOCIAL

 

Resort le Vele - hotel, camping en vakantiehuis aan het Comomeer
Resort Le Vele - Holiday Services s.a.s.
Via Case Sparse, 244 - 22013 Domaso (CO)
P.IVA 02308620133
TEL: +39 0344 965049

email: info@resortlevele.com

Sitemap - powered by tommstudio - Comomeer - Accommodaties Comomeer
Toeristen gids Italië - Domaso Comomeer