language:  IT | EN | DE | FR | NL
Hotel, Camping en Appartementen aan het Comomeer
Windsurfen Comer see Jetski lake como Vele lago di Como Stand up Padding Comomeer Canoe lago di Como

Zeilsport Windsurf Kitesurf WaterskiŽn Kano-varen

Zeilsport

In ďalto LarioĒ, het noorden van het Comomeer, vindt u verschillende bekende zeilclubs. Vrijwel ieder plaatsje heeft haar eigen club, het is dus niet moeilijk om hier te zeilen.
Verder worden er ook cruises op het meer georganiseerd op grotere boten.

Windsurf

De verschillende windsurf-scholen bieden cursussen aan kinderen, beginners en cursussen aan gevorderden, maar wat ze vooral bieden is veel vermaak en sympathie!
Het is bovendien mogelijk om al het benodigde materiaal voor deze sport te huren.

Kitesurf

Kitesurf is nog een relatief jonge sport: een nieuwe manier om over het water te ďreizenĒ voortgetrokken door de wind aan een vlieger (Kite). Ook deze sport kunt u beoefenen in alto Lario en er zijn scholen waar u kennis kunt maken met het materiaal, de vliegtechniek, veiligheidsregels, body drag, het gebruik van de vlieger en de surfplank.
Tijdens de lessen in het water wordt u altijd gevolgd door een boot van de surfschool.

WaterskiŽn

Als de wind gaat liggen wordt het meer zo glad als een spiegel, de perfecte situatie om te waterskiŽn. Dankzij een school: base/slalom wakeboard, georganiseerd door nationale trainers, kunt u op alle niveaus lessen volgen.
De school is in het bezit van een amerikaanse raceboot, een aanlegsteiger en gespecialiseerde uitrusting.

Kano-varen

Het noorden van het Comomeer is deels nog een natuurlijke onaangeroerde omgeving.Het rondvaren met een kano geeft een ontspannen gevoel en tegelijkertijd proef je de smaak van avontuur.
Via de rivier ďMeraĒ, die uitmondt in het Comomeer, komt men in het natuur-reservaat ďPian di SpagnaĒ, het grootste van Lombardije. Omhoog langs de rivier komt men bij het meer van ďMezzolaĒ, ook deel van het reservaat. Hier kunt u van een prachtig schouwspel genieten: aan de ene oever, rietvelden in laag water, aan de ander oever diep water langs steile rotsen, kleine strandjes en een prachtige waterval.
Huur een motorboot zonder vaarbewijs


Discover the extraordinary beauties of Lake Como from the lake: only 100 meters away from the camping Le Vele you can rent a boat without license or rent a boat with a driver who will introduce you to the most beautiful parts of Lake Como.

Request information at receptionWassersportcenter Domaso


Direct aan het strand in Domaso, het Wassersportcenter Windsurf Domaso biedt cursussen voor alle behoeften en verhuur van apparatuur. Ook heeft catamarans K1 / K2 / K3 voor cursussen of te huur.

http://www.wsc-domaso.comLigplaatsen en boeien in Domaso


Nautica Domaso heeft een moderne loods waar Boten en trailers gestalt kunnen worden. Ook is er een werkplaats voor het onderhoud van motorboten en een takelbrug van 8 ton om boten in en uit het meer te tillen.
Tevens biedt Nautica Domaso vele services voor zeilboten. Van een ligplaats op de kade (ook met mast), tot het onderhoud van zeilboten van polyester, het uitvoeren van anti-fouling behandelingen tot het uitrusten van nieuwe zeilboten.
Daarnaast beschikt Nautica Domaso over een kleine Jachthaven, met diverse ligplaatsen voor Uw boot.

www.nauticadomaso.itRESORT LE VELE SOCIAL

 

Resort le Vele - hotel, camping en vakantiehuis aan het Comomeer
Resort Le Vele - Holiday Services s.a.s.
Via Case Sparse, 244 - 22013 Domaso (CO)
P.IVA 02308620133
TEL: +39 0344 965049
Whatsapp - Resort le Vele
email: info@resortlevele.com

Sitemap - powered by tommstudio - Comomeer - Accommodaties Comomeer
Toeristen gids ItaliŽ - Domaso Comomeer