language:  IT | EN | DE | FR | NL
Hotel, Camping en Appartementen aan het Comomeer
Lago di Como Comer See Lake Como Comomeer lac de Côme

Het Comomeer

De camping is gelegen in de gemeente Domaso, aan het noorden van het Comomeer.

Comomeer

The limited extension of the territory should not be misleading as few other Italian localities offer such a variety of environmental, landscape and human settlement tipologies.

Very small villages with rows of characteristic stone houses come one after the other along the lake side and world famous localities known for their beauty.

These are lake localities that maintain that sound charm which made them a sure stop-over for those refined visitors who crossed the Alps in order to visit Italy.

De prachtige monumentale buitenverblijven die langs het Comomeer en in Brianza liggen met hun luxe tuinen zijn één van de belangrijke ingredienten die de provincie Como in de loop der tijd zo betoverend hebben gemaakt.

Ondanks de geografische ligging geniet het Comomeer van een buitengewoon mild klimaat waardoor men de prachtige tuinen een begroeing aantreft zoals de laurierboom, olijfbomen en andere tropische planten kenmerkend voor warme gebieden.


Huur een motorboot zonder vaarbewijs


Discover the extraordinary beauties of Lake Como from the lake: only 100 meters away from the camping Le Vele you can rent a boat without license or rent a boat with a driver who will introduce you to the most beautiful parts of Lake Como.

Request information at receptionWassersportcenter Domaso


Direct aan het strand in Domaso, het Wassersportcenter Windsurf Domaso biedt cursussen voor alle behoeften en verhuur van apparatuur. Ook heeft catamarans K1 / K2 / K3 voor cursussen of te huur.

http://www.wsc-domaso.comLigplaatsen en boeien in Domaso


Nautica Domaso heeft een moderne loods waar Boten en trailers gestalt kunnen worden. Ook is er een werkplaats voor het onderhoud van motorboten en een takelbrug van 8 ton om boten in en uit het meer te tillen.
Tevens biedt Nautica Domaso vele services voor zeilboten. Van een ligplaats op de kade (ook met mast), tot het onderhoud van zeilboten van polyester, het uitvoeren van anti-fouling behandelingen tot het uitrusten van nieuwe zeilboten.
Daarnaast beschikt Nautica Domaso over een kleine Jachthaven, met diverse ligplaatsen voor Uw boot.

www.nauticadomaso.it...sommige gegevens van het Comomeer

Het is de derde Italiaanse meer als een oppervlak met 145 km ² en de eerste voor de perimeter ontwikkeling met 170 km. Het ligt 199 m s.l.m. Onder de diepste van Europa, heeft diepte in cryptodepression. Het is de vijfde diepste bekken in Europa met zijn 410 meter na 4 Noorse meren. Het bereikt een lengte van 46 km (Gera Lario - Como) en een breedte van 650 meter tot 4,3 km. Bifido fjord geheel opgegraven in de kring van de Lombardische Vooralpen, met een karakteristieke vorm van omgekeerde "Y" of, zo gaat de populaire lokale gezegde, man-vormig.RESORT LE VELE SOCIAL

 

Resort le Vele - hotel, camping en vakantiehuis aan het Comomeer
Resort Le Vele - Holiday Services s.a.s.
Via Case Sparse, 244 - 22013 Domaso (CO)
P.IVA 02308620133
TEL: +39 0344 965049

email: info@resortlevele.com

Sitemap - powered by tommstudio - Comomeer - Accommodaties Comomeer
Toeristen gids Italië - Domaso Comomeer